Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Easyflex Webinarweek 
03-10 t/m 11-10

Haal meer uit Easyflex. Dat staat vast!

Tijdens de Easyflex Webinarweek komen belangrijke onderwerpen aan bod die jou helpen om Easyflex optimaal te gebruiken. Wil jij ook alles uit Easyflex halen? Meld je dan snel aan voor de Easyflex Webinarweek!

1. Frontoffice 03-10 (10:00 uur)
Wil jij meer halen uit de frontoffice van Easyflex? Denk hierbij aan selectietabellen, memobladen, matching en het sollicitatieproces. Krijg meer inzicht in je processen en leer hoe je de benodigde gegevens goed in kaart kunt brengen.

2. EF2GO 03-10 (14:00 uur)

Breng je frontoffice dichterbij dan ooit. Easyflex2Go (EF2GO) is het frontoffice-portaal van Easyflex. EF2GO is ontwikkeld om je frontoffice-zaken nóg sneller en efficiënter te regelen. Denk hierbij aan het plannen, uitnodigen van kandidaten, het tijdig signaleren van niet aangeleverde gegevens, digitaal uren doorgeven en accorderen, en het digitaal ondertekenen van documenten.


3. Documentmanagement & Digitale Handtekening 04-10 (10:00 uur)
Het verwerken van documenten in je administratie is een tijdrovend proces. Van het genereren, printen en versturen tot het nabellen, controleren en archiveren. Dat moet eenvoudiger kunnen! Met documentmanagement vereenvoudig, digitaliseer en versnel je de totale administratie. Met één druk op de knop staan alle documenten direct op de juiste plaats.

4. Dataview 04-10 (14:00 uur)
Pak de controle over je data terug. Mis je soms het overzicht over je bedrijfsresultaten? Raak je door de stroom aan cijfers het spoor bijster? Heb je door het beheer van meerdere BV's geen grip op de overkoepelende of juist individuele prestaties? Onze online applicatie Dataview geeft je de grip op je data terug.

5. Urenbestanden 05-10 (10:00 uur)
Wil jij met één druk op de knop bestanden verwerken zodat jij gelijk je urendeclaraties kan klaarzetten en zelfs automatisch je plaatsingen kan aanmaken? In deze webinar leren we je een definitie te maken en geven we je de tools om direct zelf aan de slag te gaan. 

6. CAO Tool 06-10 (10:00 uur)

Ben jij veel tijd kwijt aan het ontrafelen van de diensten van je flexwerkers? Dat is verleden tijd met de CAO Tool die alle urenbriefjes voor je ontcijfert! De CAO Tool is in te richten per cao en ziet automatisch welk looncomponent bij welk tijdsbestek hoort. Deze feature binnen EF2GO zorgt ervoor dat flexwerkers enkel hun start- en eindtijd hoeven in te vullen en de urendeclaraties worden automatisch gevuld met de juiste componenten. Leer in deze webinar hoe je een cao inricht en toepast op je plaatsingen.

7. Margefacturatie 06-10 (14:00 uur)
Wil je na het uitvoeren van de reguliere facturatie een margefactuur aanmaken voor de intermediair? In deze webinar laten we zien waar je de instellingen kunt vastleggen en hoe je een margefactuur aanmaakt. Zo zorg je voor een snelle en efficiënte afhandeling.

8. Middelenregistratie 07-10 (10:00 uur)

Houd jij nog handmatig Excel-spreadsheets bij? Dit kan veel efficiënter met middelenregistratie! Leer in deze webinar hoe je middelenregistratie inricht en toepast in Beheer, Backoffice en Frontoffice. Zo heb jij met één druk op de knop een overzicht van welke huizen, auto's of overige middelen zoals werkkleding, materialen, telefoons en laptops aan wie zijn verstrekt.

9. ET-regeling 11-10 (10:00 uur)
Werk jij met buitenlandse flexwerkers en pas je de ET-regeling toe? In deze webinar nemen we je mee in een aantal rekenvoorbeelden en geven we je informatie over het toepassen van de regeling. Zo kun jij op een correcte manier je inhoudingen verwerken en heb je de administratie inzichtelijk en goed op orde. 

10. EF2GO Planning 11-10 (14:00 uur)

De nieuwe planningsmodule in ons frontoffice-portaal EF2GO is live! EF2GO Planning is ontstaan vanuit de visie dat geen enkele planner hetzelfde is. We leggen met onze planningsmodule dan ook geen manier van werken op en streven naar het zichtbaar en aanpasbaar maken van zoveel mogelijk informatie. Is de data beschikbaar? Dan kan de planner het vinden! Op basis van zelf bepaalde criteria en beschikbaarheid vind je snel de perfecte kandidaten en plan je eenvoudig de diensten. Is je planning gereed? Dan publiceer je de diensten eenvoudig naar de flexwerkers en relaties waardoor iedereen volledig op de hoogte is. Dankzij de gekoppelde CAO Tool worden de geplande diensten automatisch ontrafeld in juiste urendeclaraties. Ontdek snel wat EF2GO Planning voor jou kan betekenen en start met het creëren van grootse planningen!

Kosten
De kosten voor deelname zijn €75,- per webinar (exclusief btw).

Aanmelden
Meld je eenvoudig via bovenstaand formulier aan voor de webinars. Selecteer hierbij de webinars naar keuze. De overige webinars kun je op 'Niet inschrijven' laten staan.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de Easyflex Webinarweek? Neem dan contact met ons op via trainingen@easyflex.nl of bel +31(0)162 690 410.


Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Presentatie door
Easyflex

Duur
60 minuten (per webinar)

Deel deze webinars: